""Nakon što je prošle godine proglašena najboljom Poljoljekarnom – distributivnim centrom u Hrvatskoj sa svojim prodajnim mjestom u Bjelovaru, tvrtka Poljocentar d.o.o. je sredinom listopada otvorila svoja vrata novog poljocentra u Varaždinu. Tom se prigodom okupilo mnoštvo uzvanika, ali i zadovoljnih kupaca koji su odmah pohitali kupiti repromaterijal za svoja gospodarstva i okućnice.

Tvrtka Poljocentar d.o.o., sa sjedištem u Križevcima, čija je osnovna djelatnost maloprodaja i veleprodaja kompletnog repromaterijala za poljoprivredu i građevinskog materijala, osnovana je 1992. godine. Glavni cilj Poljocentra d.o.o. od samih početaka jest pružiti vrhunsku i najkvalitetniju uslugu poljoprivrednim proizvođačima, prateći aktualnu problematiku u agraru, te novosti iz agronomske struke, a čije savjete mogu dobiti svi kupci u Poljocentru, obzirom na stručnost i znanje djelatnika, u što smo se uvjerili pri posjetu i otvaranju novog centra. Poljocentar trenutno broji 22 prodajna mjesta s ukupno 90-ak zaposlenih.

Ankica Bašić na početku svog obraćanja, istaknula je predanost i važnu ulogu djelatnika u poslovanju. Tvrtku čine ljudi, ponosno je spomenula. U razgovoru za Gospodarski list, rekla je da često zaboravljamo kako je i biljka živo biće, da treba svog liječnika, njegu i brigu, a upravo njihovi djelatnici svojim iskustvom i znanjem osigurat će da kupci iz njihove poljoljekarne odu zadovoljni uz odgovore na brojna pitanja vezana uz proizvodnju. U našim prodavaonicama rade diplomirani agronomi, poljoprivredni tehničari koji imaju sve potrebne kvalifikacije. Djelatnicima osiguravamo konstantno usavršavanje i edukacije, jer za kvalitetno obavljanje ovog posla morate pratiti sve promjene i trendove koji se zbivaju, prihvaćati nove tehnologije i uvijek učiti, spomenula je Bašić.

""

Kupci i zaposlenici čine tvrtku

Povodom otvaranja novog centra, svim okupljenima su se kratko obratili direktor tvrtke, gospodin Vlado Maksić, te zamjenica direktora, gospođa Ankica Bašić, koja je ujedno i prerezala svečanu vrpcu i time službeno otvorila novi poljoprivredni centar u koji će Varaždinci sigurno rado dolaziti.

Proširena ionako bogata ponuda

Novo prodajno mjesto prostire se na 500-tinjak m2, a novootvorenim centrom željeli su svojim vjernim kupcima s područja Varaždina, koji su donedavno kupovali u njihovom manjem poljocentru, osigurati još raznovrsniji asortiman i ugodniju kupovinu. U novom centru se uz brojnu ponudu sadnica, cvijeća, raznog sjemenja, lukovica, staklene ambalaže, enološkog i pčelarskog programa, sustava za navodnjavanje, mineralnih i tekućih gnojiva, hrane za životinje, ali i kućne ljubimce, mogu uz klasična pakiranja, pronaći i manja pakiranja sredstava za zaštitu bilja, posebno namijenjena manjim proizvođaćima i hobistima. Voditeljica maloprodaje, Marina Golubić, spomenula je zadovoljstvo kupaca kao glavnu vodilju poslovanja. U ovom vrtnom centru proširili smo asortiman s proizvodima ručne izrade naših domaćih proizvodača. Uz sve navedeno nudimo uslugu kreditiranja jesenske i proljetne sjetve (pšenica, ječam, kukuruz, soja, uljana repica), a isto tako i otkup navedenih kultura. Uz to još ugovaramo proizvodnju silaže za bioplinarska postrojenja. Za sva pitanja oko ugovaranja sjetve i otkupa obratite se u Poljocentar d.o.o. Križevci, kontakt osoba Sanja Vuković, dipl.ing., rekla je Golubić.

"" Poljocentar u Varaždinu za svoje kupce otvoren je radnim danom od 7 – 19h, a subotom od 7 – 14h, na adresi Međimurska 30, a dodatne informacije mogu se dobiti na 042/330-873. Posjetite novootvoreni vrtni centar i uvjerite se zašto u Poljocentru imate pouzdanog i sugurnog partnera!

Prethodni članakSpremanje plodova agruma
Sljedeći članakČuvanje praznih bačvi
Ivan Stupnišek, mag. ing. agr.
Rođen 1985. g. u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju školu za dentalnog tehničara, te poslije pripravničkog staža u Stomatološkoj poliklinici Perkovčeva u Zagrebu upisuje preddiplomski studij Agroekologija na Agronomskom fakultetu, zatim diplomski studij Ekološka poljoprivreda i agroturizam koji završava 2012. g. Stručnu praksu i terenski rad obavlja na Zavodu za opću proizvodnju bilja u okviru projekta prof. dr. sc. Milana Mesića „Gnojidba dušikom prihvatljiva za okoliš“, Zavodu za voćarstvo (stručni projekt) te Zavodu za poljoprivrednu zoologiju (stručni projekt). Od 2014. urednik u Gospodarskom listu; autor nekoliko stručnih i znanstvenih članaka. Prijašnje radno iskustvo u DTC Sertić na radnom mjestu supervizora, B2B kampanje, ljudski resursi. U Stil pekarni radio kao prodajni predstavnik tijekom studija. U Interpunktu tijekom studija radio u marketingu (telesales), te u Bogadura grupaciji kao voditelj evenata za razne klijente. Služi se engleskim i osnovno španjolskim jezikom. Područja interesa: precizna i ekološka poljoprivreda, obnovljivi izvori energije, integrirana zaštita bilja, stočarstvo, peradarstvo, ljekovito bilje, nove tehnologije, PR i marketing, novinarstvo. Znanstvene publikacije: https://www.bib.irb.hr/pregled/profil/38362