TIJESTO
• 30 dag glatkog brašna
• 1 prašak za pecivo
• 45g kakaa
• 2 žlice korice limuna
• sok od svježeg limuna
• 1 žlicica ekstrakta od vanilije
• 15 dag maslaca
• 20 dag šećera
• 4 jaja
KREMA
• 25 dag maslaca
• 15 dag šećera
• 15 dag kokosa
• 25 dag bijele čokolade (rastopljena i ohlađ ena)
• 15 dag svježih jagoda
Umiješajte brašno, prašak za pecivo i kakao. Dodajte koricu i sok od limuna te vaniliju. Mikserom izmiješajte maslac i šećer. Dodajte jaja i smjesu brašna i limuna. Uzmite duboki kalup za torte, namažite ga maslacem i napunite tijestom. U sredini ostavite udubljenje. Pecite 50 minuta na 180 º. Kremu ćete napraviti tako da istučete maslac i šećer. Postupno dodajite čokoladu i miksajte. Dodajte kokos i bijelu čokoladu i promiješajte. Košaricu napunite kremom, a zatim ukrasite jagodama.