Voćna bola

Sastojci (za 8 čaša):
20 dag jagoda
2 kajsije
1 naranču
1 limun
15 dag bijelog grožđa
8 dag ribizla
10 dag borovnica
7 dl bijelog vina
2 čašice maraskina
Priprema:
Skinite bobice s ribizla i grožđa. Oprane kajsije očistite i narežite. Borovnice proberite i operite. Dobro opranu naranču i limun vodoravno narežite na vrlo tanke ploškice. Sve voće (osim jagoda) zalijte vinom, stavite u hladnjak na najmanje 4 sata. Prije posluživanja umiješajte jagode i rashlađeni liker.

Prethodni članakOstali članci u ovom broju
Sljedeći članakMjera 103 IPARD programa
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.