height=Biskvit
– 6 jaja
– 12 dag brašna
– 5 dag tamnog kakao praha
– 8 dag meda ili šećera
– ½ vrećice praška za pecivo

Krema
– 20 dag maslaca
– 10 dag meda
– 10 dag mljevene čokolade
– 1 žličica ruma
– kakao u prahu

Dobro izmiješajte žumanjke i med. Postupno dodajte brašno, prašak za pecivo, kako i na kraju tvrdo tučeni snijeg. Smjesu istresite u dobro namašćen kalup za pečenje torte i pecite oko 40 minuta na 180 ºC. Za kremu pjenasto umiješajte maslac, med mljevenu čokoladu i rum. Ohla đeni biskvit prerežite i premažite kremom. Poklopite drugim dijelom i premažite ostatkom kreme, te pospite kakaom u prahu.

Prethodni članakKaramel torta
Sljedeći članakPrhke kiflice s medom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.