Od 21.-23.08.2020. održava se 4. ZELINSKA ŠATORIJADA, manifestacija kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 21.-23.08.2020, postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

Prijavite se na https://forms.gle/sRGL7p8QXGSY1zk69

U sklopu manifestacije organizirana je odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina zaduženi su za dobru zabavu. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak. Organiziran je i izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.
Zabave neće nedostajati!

Hrana:
Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru bit će vatra za roštilj (vi ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema:
Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…
Ponesite gitaru ili drugi instrument ali samo ako znate svirati! 🙂


Očekuje se da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.
Broj šatorskih mjesta je ograničen i podložan promjenama sukladno rezultatima situacijske analize i kontinuirane epidemiološke procjene stanja od strane HZJZ.
Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.
Prijave se zaprimaju do srijede 19.08.2020.
Postavljanje šatora/početak je u petak 21.08.2020 od 15.00h
Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.
Osigurani sanitarni čvorovi.
Svi sudionici su dužni pridržavati se preporuka HZJZ, koje će biti vidljivo istaknute na ulazu u park.
https://www.hzjz.hr/…/Preporuke_izvedbe_programi_i_manifest…
Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati u Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

Prethodni članak„Krenuti dalje je jednostavno, teško je ono što ostavljaš iza sebe“
Sljedeći članakOtporna krma i prilagođena mehanizacija- rješenje u suhim ljetima
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.