Krajem prošle godine KTC je otvorio novi trgovački centar u Đurđevcu. U sastavu su supermarket, benzinska postaja i caffe bar. U prostoru bivšeg supermarketa, koji je poslovao punih 13 godina, KTC otvara novu poljoljekarnu i vrti centar.

Otvorenje je u ponedjeljak 06.03.2023. na adresi Đure Basaričeka 10 a, Đurđevac.

Poljoljekarna i vrtni centar nudit će širok izbor roba za poljoprivrednike i ljubitelje vrtlarenja.

Educirano osoblje poljoljekarne pomoći će kupcima sa savjetima kod odabira sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe, stočne hrane i ostalog prodajnog asortimana. Nova KTC poljoljekarna i vrtni centar bit će  22. poljoljekarna u sastavu tvrtke KTC d.d.

KTC d.d. posluje već punih 30 godina u 26 gradova RH, a osnovna djelatnost je trgovina. 

Uz trgovine i poljoljekarne KTC u sastavu trgovačkih centara nudi usluge ugostiteljstva, a  posluje i s 16 benzinskih postaja.

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje
Prethodni članakUzgoj i prerada konoplje
Sljedeći članakKakva je bila jesenska sjetva 2022. godine?
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.