Na novom izdanju Zagrebačkog projekta ILICA Q’ART koje će se pod nazivom FLOWER POWER održati u nedjelju, 12. lipnja, od 9 do 16 sati gostuje i kralj egzotičnog voća i povrća uzgojenog u Hrvatskoj – EXOTIC KING.

Uz ekološki uzgojene egzotične plodove, EXOTIC KING će u Ilici predstaviti i dehidrirano egzotično voće nastalo u simbiozi s tvrtkom za uzgoj i preradu voća i začina L’erotic.

Ljubitelji osvježavajućih pića pozvani su na degustaciju EXOTIC KING voćnog piva NOVE RUNDE.

I šećer na kraju:

Prezentacija jedinstvene EXOTIC KING surf opreme i nagradna igra za posjetitelje festivala koji uživaju u surfanju na moru.

Vidimo se u nedjelju, 12. lipnja, na FLOWER PROWER festivalu projekta ILICA Q’ART!

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje
Prethodni članakPrimjenom biosigurnosnih mjera do sprječavanja pojave afričke svinjske kuge
Sljedeći članakU e-savjetovanju Natječaj za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.