Sezona osiguranja od tuče je pred nama

Prethodne fotografije iz Sezone osiguranja 2019. dokazuju da takva potreba postoji. Fotografije su snimljene u okolici Vukovara, Osijeka, Slavonskog Broda, Šibenika i na Žumberku.

Police osiguranja radimo u skladu sa Mjerom 17., uz koje je potpora za premiju osiguranja 70%.

Brzina isplate štete i sama procjena štete je ono čime se ponosimo, samo šteta koja je pravično procjenjena i brzo isplaćena, uistinu omogućava poljoprivredniku nesmetan svakodnevni rad.

Uroda kojeg nema, a potreban je poljoprivredniku kao sirovina za ishranu blaga ili preradu, brzom isplate štete moguće je adekvatno nadomjestiti/kupiti – to naši osiguranici znaju jer smo im to u praksi do sada i pokazali.

Jeste li znali, da kod svih ratarskih kultura i vinskog grožđa, u slučaju totalnih šteta naš maksimalni iznos za isplatu iznosi 100 % iznosa osiguranja? (vrijedi za rizike udar tuče/požar/udar groma/poplava i oluja).

Vaša VH Hrvatska,

Njemački broj 1 u osiguranju usjeva i nasada.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je vh.png

Pronađite već danas našeg prodajnog predstavnika za Vaše područje, koji će Vam pobliže prezentirati našu ponudu:

Postavi pitanje autoru klikom ovdje
Prethodni članakIzdavanje propusnica poljoprivrednicima!
Sljedeći članakOhrabrenje za OPG-ove uoči proljetne sjetve
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.