U Crikvenici 58. “Ribarski tjedan“, završio je u subotu 7. 9. 2024. Ta manifestacija organizira se u čast ribarima i tradiciji ribarstva i dio je brenda „Kvarner Maritime Heritage“. Ovogodišnji  tjedan od 31. kolovoza do 7. rujna bio je mjesto za kulturna, sportsko-rekreativna i zabavna događanja uz bogatu eno i gastro ponudu te sadržaje za najmlađe.

Program je počeo u subotu, 31. kolovoza, dječjim ribolovnim programom. Nastavio se smotrom drvenih barki, radionicom „Čvorologija“  a održana je i Noć vaterpola. Najmlađi su imali priliku sudjelovati na dječjoj radionici. Večernji dio programa počeo je tradicionalnom karavanom turističkih brodova. Posjetitelje je u ime organizatora pozdravila direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić, a onda su su nastupili Goran Karan i glazbeni sastav „B Band“.
Tjedan su obilježile i tri vinske radionice, a jedna od njih bila je i slikarskoga značenja-„Wine and Painting“.

Predzadnji je dan tjedna bio u znaku sajamsko-tradicijskog programa „Primorska noć“, a poslijednji dan održana je jedriličarska regata krstaša. Zabavno – glazbeni program kroz cijeli tjedan bio je raznovrstan. Osim Gorana Karana i glazbenog sastava „B Band“, nastupili su Joso Butorac, „Infinity Banda“, glazbeni sastav „Allegro“, „Mareta“, „Klamaruša“, „Mirakul“, „Trio Crikvenica“ te „Trio Vivak“. Na zatvaranju ove manifestacije, 7. rujna, bili su Tomislav Bralić i Klapa „Intrade“ te glazbeni sastav „Trend“. Priređen je i tradicionalni ponoćni vatromet.