Tijesto:
✦ 6 jaja
✦ 6 žlica šećera
✦ 1 vanilin šećer
✦ 3 žlice brašna
✦ 1 žličica praška za pecivo
✦ 3 žlice kakaa
✦ prstohvat soli
Krema:
✦ 3,5 dcl mlijeka
✦ 1 puding od vanilije
✦ 3 žlice šećera
✦ 2,5 dag svježeg sira
✦ 20 dag šumskih jagoda
Za ukras:
✦ jagode
✦ čokolada za kuhanje
Priprema tijesta: Žumanjke pjenasto izmiksati s 3 žlice šećera i vanilin šećerom. Dodati brašno s praškom za pecivo i kakaom. Od bjelanjaka s malo soli izraditi čvrsti snijeg, postupno dodajući ostatak šećera, te umiješati polako u smjesu. Peći 10 minuta na 180 °C, u limu 40 x 30 cm, obloženom papirom za pečenje.
Priprema kreme: Skuhati puding u 3,5 dcl mlijeka s 3 žlice šećera, napola ohladiti i umiješati svježi sir. Ohlađeni biskvit prerezati na tri trake po dužoj strani i svaku namazati kremom, te posuti jagodama. Zarolati prvu, složiti okomito na tanjur, te omotati s preostale dvije.
Dekoriranje: Preliti otopljenom čokoladom i ukrasiti jagodama umočenim u čokoladu.
Recept iz knjige „Premium kolači – deserti i slastice“