Tijesto:
✦4 jaja
✦6 žlica vode
✦10 žlica brašna
✦10 žlica šećera
✦4 žlice kakaa
✦1 prašak za pecivo
Priprema: Jaja i šećer pjenasto izmiksati, postupno dodavajući žlicu po žlicu vode i brašno pomiješano s praškom za pecivo i kakaom. Tijesto izliti na dobro namašten i pobrašnjen lim za pečenje.
Krema:
✦5 dl mlijeka
✦2 žlice brašna
✦3 žlice gustina
✦5 žlica šećera
✦20 dag margarina
Priprema: Brašno, gustin i šećer umutiti s malo mlijeka, te ukuhati u preostalo mlijeko. Smjesu kuhati oko 10 minuta. U ohlađeno dodati pjenasto izrađen margarin.
Glazura:
✦10 dag čokolade
✦8 dag margarina
Priprema: Čokoladu i margarin rastopiti na pari.
Postupak: Iz pečenog biskvita okruglim modelom izrezivati tortice i uzdužno rezati. Polovicu premazati kremom i poklopiti drugom polovicom. Vanjski rub tortice također premazati kremom i uvaljati u kokosovo brašno. Svaku torticu presvući čokoladnom glazurom.
Recept iz knjige Moji najbolji kolači