Biskvit:
✦6 jaja
✦150 g šećera
✦5 žlica mlake vode
✦malo ribane limunove korice
✦100 g oštrog brašna
✦1 žlica škrobnog brašna (gustina)
✦½ praška za pecivo
Krema:
✦500 ml mlijeka
✦3 burbon vanilin šećera
✦2 vanilin šećera
✦3 vrećice mljevene želatine
✦1000 ml vrhnja za šlag
✦500 g malina
Priprema: Od bjelanjaka umutiti čvrst snijeg uz postupno dodavanje šećera. Smanjiti mikser na najmanju brzinu pa dodati jedan po jedan žumanjak, vodu, limunovu koricu i na kraju mješavinu brašna, škrobnog brašna i praška za pecivo. Smjesu uliti u kalup dimenzije 36 x 28 cm sa odvojivim dnom, obložen papirom za pečenje i peći u zagrijanoj pećnici na 180 °C oko 20 minuta.
Priprema: Mlijeku dodati burbon vanilin šećer i vanilin šećer pa prokuhati. U vruće mlijeko dodati želatinu pripremljenu prema uputi na vrećici i promiješati da se otopi. Malo ohladiti. Istući vrhnje u šlag i dodati mlako mlijeko sa želatinom pa sve zajedno izmiksati. Dvije trećine kreme rasporediti po biskvitu i utisnuti 500 g malina. Staviti ostatak kreme i poravnati. Dobro ohladiti i ukrasiti po želji.
Recept iz knjige Moji brzi kolači