Tijesto:
✦10 bjelanjaka
✦28 dag šećera
✦2 žlice kakaa
✦28 dag mljevenih lješnjaka
✦2 žlice brašna
Priprema: Bjelanjke miksati u čvrsti snijeg, pa postupno dodavati šećer. Umiješati polako kakao, pržene i mljevene lješnjake, te brašno. Smjesu podijeliti na tri dijela i peći na tri puta u kalupu 20 x 30 cm obloženom papirom za pečenje, na 180 °C, 15 – 20 minuta.
Krema:
✦10 žumanjaka
✦30 dag šećera
✦10 žlica gustina
✦1 l mlijeka
✦25 dag maslaca
✦12 dag čokolade za kuhanje
Priprema: Od ukupne količine mlijeka odvojiti malo i dobro izraditi sa žumanjcima, šećerom i gustinom, te ukuhati u ostatak mlijeka. Miješati na laganoj vatri pjenjačom da se ne naprave grudice. Po samoj kremi staviti prozirnu foliju i ostaviti da se ohladi. U ohlađeno dodati izrađen maslac sobne temperature. Podijeliti na tri dijela i u jedan dio dodati otopljenu i malo ohlađenu čokoladu. Na prvi biskvit staviti žutu kremu, drugi biskvit, čokoladnu kremu, treći biskvit i žutu kremu. Ukrasiti ribanom čokoladom.
Recept iz knjige Premium kolači, deserti i slastice