Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti. Uz osnove sirarskog somelijerstva postat ćete pravi znalac. Ova knjiga je namjenjena svima koji žele naučiti više.
Home Hobi izdanja OD MLIJEKA DO SIRA
OD MLIJEKA DO SIRA
12,00€ s PDV-om
Autor(i) | izv. prof. dr. sc. Katarina Lisak Jakopović, izv. prof. dr. sc. Irena Barukčić Jurina, prof. dr. sc. Rajka Božanić |
Opseg | 200 str.u boji |
Uvez | broširani |
Godina izdanja | 2023. |
Dodatne informacije
Težina | 0,400 kg |
---|
46 recenzija za OD MLIJEKA DO SIRA
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
Bernardica Kunić (Potvrđen vlasnik) –
Ivana D. (Potvrđen vlasnik) –
Milica B. (Potvrđen vlasnik) –
Nada I. (Potvrđen vlasnik) –
Odlično i za profiće i početnike.
Vladimir (Potvrđen vlasnik) –
Zanimljivo štivo. Puno korisnih informacija.
Marija (Potvrđen vlasnik) –