PRIPREMITE:
200 g kuhane šunke
150 g brašna
200 g tvrdog sira
50 g svježeg sira
50 g maslaca
5 žlica parmezana
30 zelenih maslina
4 jaja
1 dl bijeloga vina
1/2 praška za pecivo
sol
papar

Omekšani maslac i sir pomiješajte da dobijete glatku smjesu. Dodajte žumanjke, brašno prosijano s praškom za pecivo, ribani parmezan, sol i papar. Izmiješajte dobro, a zatim dodajte kockice kuhane šunke, sira i masline narezane na pola. Smijesu ulijte u namaštenu i pobrašnjenu posudu za pečenje, poravnajte i pecite 35 minuta na 190 °C.

Prethodni članakŠaran u umaku od tamnog piva
Sljedeći članakJuha od gljiva i hajdine kaše
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.