width=– 12 dag parmezana (naribanog)
– 25 dag brašna
– 2 žlicice praška za pecivo
– ½ žličice curry-a
– 25 dag mesa od buče
– 2 jaja
– 70 ml maslinovog ulja
– 80 ml povrtne juhe
– 20 dag kiselog vrhnja
– šačica bučinih sjemenki

Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, curry i naribani sir. Buču naribajte i dodajte smjesi. Zatim pomiješajte ulje, juhu, kiselo vrhnje i dodajte ostatku sastojaka. Stavite tijesto u kalupe i pecite oko 25 minuta na 180 º. Zalogajčiće pospite bučinim sjemenkama i poslužiti tople ili hladne.

Prethodni članakKrem juha od kelja pupčara
Sljedeći članakSvinjski lungić u umaku od kestena i gljiva
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.