Kore:
– 200 g margarina
– 250 g šećera
– 500 g brašna
– 3 žlice meda
– 1 jaje
– 1 žličica sode bikarbone
Srednja kora:
– 4 jaja
– 4 žlice šećera
– 4 žlice brašna
– 1/2 praška za pecivo
– limunova korica
Krema:
– 500 ml mlijeka
– 4 žlice brašna
– 200 g šećera
– 150 g mljevenih keksa (petit)
– 150 g maka
– 250 g margarina
Glazura :
– 1 žlica svinjske masti
– 100 g čokolade za kuhanje
Umijesite tijesto i podijeliti ga na dva dijela, te ga ga ispecite. Pomiješajte sastojke za srednju koru i izlijte u posudu za pečenje. Razmutite malo mlijeka s brašnom, a ostatak mlijeka sa šećerom, pa stavite da zavrije, a zatim zakuhajte ostatak mlijeka pomiješanog s brašnom. Kada mlijeko zavrije i malo se ohladi stavite mak i ostavite da se sve ohladi. Dodajte margarin i kekse, te premažite kore, a u sredinu stavite pečenu srednju koru. Na kraju otopite čokoladu na masti i prelijte pitu, te ostavite da se ohladi i stvrdne.