width=– 1 šalica kukuruznog brašna
– 2 šalice pšeničnog brašna
– 2 jaja
– 1,5 šalica jogurta
– pola šalice maslinovog ulja
– pola šalice feta sira
– 1 šalica sjemenki od buče
– 1 žlica kima
– sol, papar
– suhe rajčice

Pomiješajte obje vrste brašna, u to dodajte izmućena jaja, jogurt, ulje i sve umjesite, a ako je tijesto tvrdo dodajte još jogurta. U tijesto zatim dodajte kim, sol, nadrobljenu fetu, sjemenke buče i narezane suhe rajčice, sve dobro pomiješajte i malo ostavite da odstoji. Četvrtasti kalup namastite ili ga obložite s papirom za pečenje. Izlijte smjesu u kalup, pospite s kukuruznim brašnom, te odozgo pospite malo s bučinim sjemenkama i pecite oko 40 minuta.

Prethodni članakGurmanska juha
Sljedeći članakIzvrsna kombinacija
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.