width=Tijesto (mjera je čaša od jogurta):
– 3 čaše čvrstog jogurta
– 2 čaše šećera
– 1 čaša ulja
– 1 čaša kokosovog brašna
– 2 čaše oštrog brašna
– 3 žlice kakaa
– 2 žličice sode bikarbone

Međusloj:
– 6 žlica Nutelle

Krema:
– ½ l vrhnja za šlag
– 5 žlica Nutelle

Priprema tijesta: Umutiti jogurt, šećer, ulje, kokosovo brašno i brašno pomiješano s kakaom i sodom. Peći oko 25 minuta na 180 °C, u kalupu obloženom papirom za pečenje, dimenzije 20 x 30 cm.

Priprema međusloja: Kad se biskvit ohladi premazati ga s Nutellom.

Priprema kreme: Izmiksati vrhnje za šlag i dodati 5 žlica Nutelle. Premazati po kolaču te dobro ohladiti. Po želji ukrasiti kokosovim brašnom ili ribanom čokoladom.

Recept iz knjige „Premium kolači – deserti i slastice“

Prethodni članakNaknada za bolovanje zbog ozljede izvan RH
Sljedeći članakVerin kolač
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.