width=– 50 dag zelenih iskoštenih maslina
– 20 dag tune
– 4 cešnja češnjaka
– 1 grančica mažurana
– 1 vezica svježe majčine dušice
– sok od ½ limuna
– maslinovo ulje
– sol
– papar

Masline, tunu i češnjak dobro izmiksajte. U dobivenu masu dodajte mažuran i majčinu dušicu, sok od limuna i sve dobro pomiješajte. Namaz začinite solju i paprom, te mu dodajte maslinovo ulje po želji. Namaz namažite na kruh i ukrasite maslinama punjenim sirom.

Prethodni članakJesenska juha
Sljedeći članakPunjena pureća prsa u umaku od gljiva
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.