PRIPREMITE:
2 patlidžana
2 mozzarelle
4 rajčice
malo bosiljka
1 češanj češnjaka
1 žlicu pinjola
maslinovo ulje
sol
PRIPREMA:
Zagrijte pećnicu na 200 °C. Operite i posušite patlidžane,narežite ih na ploške, debljine 1 cm. Malo ih premažite uljem pa prepecite u zagrijanoj gril tavi (oko 5 minuta). Mozzarellu i rajčicu narežite na kockice, ali izvadite sjemenke i kockice stavite u cjediljku da se ocijedi voda. Sitno nasjeckajte listiće bosiljka, češnjak i pinjole. Stavite prepečene ploške patlidžana na lim obložen papirom za pečenje. Rasporedite po njima mozzarellu i rajčice, po malo smjese bosiljka i pinjola, pokapajte s malo maslinovog ulja i posolite. Zapecite 7-8 minuta u toploj pećnici i poslužite.