PRIPREMITE:

2 patlidžana
2 mozzarelle
4 rajčice
malo bosiljka
1 češanj češnjaka
1 žlicu pinjola
maslinovo ulje
sol

PRIPREMA:

Zagrijte pećnicu na 200 °C. Operite i posušite patlidžane,narežite ih na ploške, debljine 1 cm. Malo ih premažite uljem pa prepecite u zagrijanoj gril tavi (oko 5 minuta). Mozzarellu i rajčicu narežite na kockice, ali izvadite sjemenke i kockice stavite u cjediljku da se ocijedi voda. Sitno nasjeckajte listiće bosiljka, češnjak i pinjole. Stavite prepečene ploške patlidžana na lim obložen papirom za pečenje. Rasporedite po njima mozzarellu i rajčice, po malo smjese bosiljka i pinjola, pokapajte s malo maslinovog ulja i posolite. Zapecite 7-8 minuta u toploj pećnici i poslužite.

Prethodni članakIsplativost proizvodnje krmnog sirka u 2012.
Sljedeći članakSloženac
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.