width=– 1 veća tikvica
– 2 stručka mladog luka
– 100 grama špinata
– začinsko bilje
– 5 jaja
– 1 žlica krem sira
– 1 mozzarela
– sol
– papar
– mljevena crvena ljuta paprika
– maslinovo ulje
– 2 žlice brašna

Na maslinovom ulju prodinstajte mladi luk i tikvicu rezanu na 4 dijela, a potom na tanke ploškice. Dodajte narezano začinsko bilje, mladi špinat i sve kratko dinstajte. Na prodinstano povrće dodajte hrpice krem sira i mozzarelu rezanu na ploške. Kad se sir počne topiti sve zalijte s jajima u koja treba dodati brašno i začine. Pustite da se malo zapeku, a zatim pomoću tanjura masu okrenite kako bi se i gornja strana zapekla. Servirati možete i toplo i hladno, prema željama.

Prethodni članakToplo hladna salata
Sljedeći članakRimske pileće rolice
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.