width=• 8 većih šampinjona
• 4 češnja nasjeckanog češnjaka
• 1 nasjeckana crvena paprika
• 5 dag nasjeckanog peršina
• 10 dag naribanog sira po želji
• 10 dag svježeg sira
• malo ulja

Operite šampinjone i ukloniti im stručke. U manjoj zdjeli pomiješajte nasjeckani češnjak, papriku, peršin i svježi sir pa tom smjesom napuniti klobuke šampinjona. Preko svake gljive staviti naribani sir i potom ih složiti u masni lim. Pecite 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 stupnjeva.

Prethodni članakFile morskog psa u crvenom umaku
Sljedeći članakPita od jagoda
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.