width=– 25 dag brašna
– 12 dag tvrdog sira (npr. parmezan)
– 12,5 dag maslaca
– 1 jaje i 1 žumanjak
– 10 dag neslanih pistacija (1/3 nasjeckati na sitno)

Zamijesite tijesto od svih sastojaka. Razdijelite ga u dva dijela, razvaljajte na dužinu od oko 20 cm, obložite folijom i stavite 30 minuta u hladnjak. Nakon toga ga pecite 30 minuta na 180 ºC u prethodno zagrijanom pećnici. Ostavite da se hladi desetak minuta, te zatim ukoso narežite. Dobivene kruščice sada nanovo poredajte na papiru za pečenje u obloženom limu i pecite još oko 5 minuta s jedne i druge strane.

Prethodni članakKokoš u finom umaku
Sljedeći članakJuha od luka
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.