– 40 dag tjestenine (maleni pužići)
– žlica maslinova ulja
– 300 g šampinjona
– 1 žlica mješavine začina
– žlica koncentrata rajčice
– 600 ml mlijeka
– žličica brašna
– 1 žlica senfa
– 30 dag mozzarelle
– parmezan
– sol
– papar
Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi i ocijedite. Na ulju propirjajte narezane šampinjone. Pospite brašnom i promiješajte. Lagano zalijevajte mlijekom uz miješanje i prokuhajte oko 5 minuta. U umak dodajte mješavinu začina, senf, rajčicu, sol, papar i polovicu sira narezanog na kockice te kuhajte još 1 do 2 minute dok se umak ne zgusne. Tjesteninu stavite u vatrostalnu posudu koju premažite maslacom, prelijte umakom, pospite parmezanom i ostatkom mozzarele koju naribajte pa stavite u prethodno zagrijanu pećnicu da se zapeče.