PRIPREMITE:
tjesteninu za juhu po želji
300 g špinata
250 g kuhanog graška
2 krumpira
1 l juhe od povrća
1 svežanj peršina
listić mente

špinat očistite i dobro operite. Zatim ga ocijedite i nasjeckajte po želji. Krumpir ogulite i narežite na kockice. U lonac s juhom dodajte pripremljeno povrće i kuhajte na umjerenoj vatri 15 minuta.Grašak usitnite u mikseru, a dobivenu kremu ulijte u lonac s juhom. Ostavite da se kuha na umjerenoj vatri još 10 minuta. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte te ostavite da se kuha. Peršin i mentu sitno nasjeckajte. Dodajte u juhu i odmah poslužite.

Prethodni članakGospodski medaljoni
Sljedeći članakNeobični popečci
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.