Podloga:
✦250 g lisnatog tijesta
Priprema: Razvaljati lisnato tijesto na veličinu 35 x 25 cm i peći u zagrijanoj pećnici na 180 °C dok ne porumeni.
Krema 1:
✦250 g mascarpone sira
✦2 žlice Nutelle
✦50 ml vrhnja za šlag
Priprema: Izmiksati mascarpone i Nutellu pa ručno dodati posebno izmiksano vrhnje za šlag. Rasporediti po lisnatom tijestu.
Krema 2:
✦2 pudinga od vanilije
✦500 ml mlijeka
✦5 žlica šećera
✦2 vanilin šećera
✦100 g bijele čokolade
✦100 g maslaca
✦50 ml vrhnja za šlag
Priprema: Puding izmiješati s malo mlijeka pa ukuhati u ostatak mlijeka sa šećerom, vanilin šećerom i bijelom čokoladom izlomljenom na kockice. Kuhati miješajući dok se ne zgusne. Maknuti s vatre, pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. U ohlađeno umiksati maslac sobne temperature i ručno dodati posebno izmiksano vrhnje za šlag. Rasporediti po kremi 1.
Krema 3:
✦250 g zaslađenog
✦kesten pirea
✦200 ml vrhnja za šlag
Priprema: Izmiksati kesten pire s vrhnjem za šlag i rasporediti po kremi 2. Kolač ukrasiti šlagom i ohladiti u hladnjaku.
Recept iz knjige Moji kremasti kolači