– 40 dag brašna od kestena
– 4-8 žlica šećera
– 1 naranča
– prstohvat soli
– 4 žlice djevičanskog maslinovog ulja
– 10 dag grožđ ica
– 5 dag pinjola
Naranču operite i ogulite. Koricu isjeckajte na jako sitne komadiće, pomiješajte ju s brašnom od kestena, šećerom, soli i 500 ml vode. Sve dobro izmutite, te dodajte 2 žlice maslinovog ulja. Dobiveno tijesto ostavite da se odmori jedan sat. U međ uvremenu grožđ ice prelijte toplom vodom i pustite ih da odstoje. Kalup s promjerom od 26 cm namastite, te u njega utisnite tijesto. Grožđ ice ocijedite, a zatim ih zajedno s pinjolima pospite po tijestu. (Po želji možete dodati i malo ružmarina) Preostale dvije žlice maslinovog ulja nakapajte na tijesto. Kolač pecite oko 30 – 40 minuta na 180 º.