width=• 2 banane
• sok od limuna
• 1 čaša šećera
• 1 jogurt
• 1 vrhnje
• 1 čaša mlijeka
• 1 čaša ulja
• 1 čaša grisa
• 1 čaša brašna
• 1 prašak za pecivo
• 1 puding od vanilije
• 5 dag grožđ ica
• žličica kruškovca

Izmiksajte banane, dodajte im limun da ne pocrne te sve tekuće sastojke i grožđ ice. U posebnoj zdjelici izmiješajte brašno, prašak za pecivo te ostale sastojke. Smjesu izlijte u namazani lim i pecite na 170 ºC 20-30 minuta.

Prethodni članakStracciatella kolač
Sljedeći članakProljetni zalogaj
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.