width=

Pripremite:

– 15 dag margarina
– 15 dag smeđeg šećera
– 15 dag svježeg kravljeg sira
– 1 vanilin šećer
– 35 dag glatkog brašna
– 1 prašak za pecivo
– 15 dag bijele čokolade
– 1/2 limuna (sok i korica)
– sol

Priprema:

Sve sastojke zamijesite – šećer, margarin, vanilin šećer, svježi sir, brašno i prašak za pecivo. Na kraju dodajte sok od iscjeđenog limuna i naribanu koricu limuna, te sitno nasjeckanu bijelu čokoladu.

Uz pomoć male žlicice stavljajte smjesu na papir za pečenje ostavljajući razmak. stavite u ranije zagrijanu pećnicu na 180c. Moraju ostati bijeli, a čim počnu dobivati boju izvadite ih iako su mekani. Ostavite ih na papiru da se ohlade i stvrdnu.

Prethodni članakTeta višnja
Sljedeći članakČarolija trešnjinog okusa
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.