Podloga:
✦300 g petit keksa
✦120 g margarina
✦100 ml mlijeka
Ganache:
✦100 g čokolade za kuhanje
✦200 ml vrhnja za šlag
Krema:
✦800 ml mlijeka
✦3 pudinga od vanilije
✦2 žlice oštrog brašna
✦100 g šećera
✦1 vanilin šećer
✦150 g margarina
✦250 g malina
Dekoracija:
✦250 ml vrhnja za šlag
Priprema: Samljeti kekse, dodati omekšan margarin i mlijeko te pomiješati. Žlicom ili prstima utisnuti u kalup s odvojivim obručem dimenzije 28 x 20 cm. Staviti u hladnjak da se stisne.
Priprema: Vrhnje za šlag i čokoladu zagrijavati do vrenja uz lagano miješanje. Maknuti s vatre i polako izliti na podlogu. Staviti u hladnjak da se stisne.
Priprema: U malo mlijeka pomiješati puding i brašno pa ukuhati u ostatak mlijeka sa šećerom i vanilin šećerom. Kuhati miješajući dok se ne zgusne. Pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. U mlako umiksati margarin sobne temperature i rasporediti po ganacheu. Poslagati maline i malo ih utisnuti prstima u kremu.
Priprema: Premazati čvrsto tučenim šlagom i dobro ohladiti u hladnjaku.
Recept iz knjige Moji kremasti kolači