Sastojci:
✦20 dag piškota
✦20 dag čokolade za kuhanje
✦2 dcl vrhnja za šlag
✦15 dag maslaca
✦5 dag šećera u prahu
✦½ kg sira ricotta
✦15 dag bijele Lino Lade
✦15 dag tamne Lino Lade
Priprema: Dva duguljasta kalupa 20 x 10 cm premazati uljem i obložiti plastičnom folijom. Piškote rezati na visinu kalupa, močiti u mlijeko i slagati vrhom prema dolje uz rub kalupa. Čokoladu otopiti u vrhnju, malo ohladiti, te izliti u pripremljeni kalup s piškotama. Staviti u zamrzivač na 10 – 15 minuta kako bi se stislo. Maslac i šećer u prahu pjenasto izmiksati, pa dodati sir, da se dobije glatka krema. Smjesu podijeliti na dva dijela i u jedan umiješati bijelu Lino ladu, a u drugi tamnu Lino Ladu. U pripremljeni kalup staviti tamnu kremu i poravnati. Staviti u zamrzivač na 10 minuta. Preko nje staviti svijetlu kremu i poravnati površinu. Pokriti piškotama po širini i staviti u hladnjak na barem 2 sata. Okrenuti na duguljasti tanjur, te ukrasit.
Recept iz knjige Premium kolači – deserti i slastice