fbpx
4.9 C
Zagreb
Srijeda, 4 prosinca, 2024
Home Hobi izdanja OD MLIJEKA DO SIRA

OD MLIJEKA DO SIRA

(46 recenzije korisnika)

12,00 s PDV-om

Autor(i) izv. prof. dr. sc. Katarina Lisak Jakopović, izv. prof. dr. sc. Irena Barukčić Jurina, prof. dr. sc. Rajka Božanić
Opseg 200 str.u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 2023.
SKU: 0122 Kategorija:

Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti. Uz osnove sirarskog somelijerstva postat ćete pravi znalac. Ova knjiga je namjenjena svima koji žele naučiti više.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0,400 kg

46 recenzija za OD MLIJEKA DO SIRA

  1. Bernardica Kunić (Potvrđen vlasnik)

  2. Ivana D. (Potvrđen vlasnik)

  3. Milica B. (Potvrđen vlasnik)

  4. Nada I. (Potvrđen vlasnik)

    Odlično i za profiće i početnike.

  5. Vladimir (Potvrđen vlasnik)

    Zanimljivo štivo. Puno korisnih informacija.

  6. Marija (Potvrđen vlasnik)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.