Nakon skoro 10 godina provedenih na adresi u Pušćinamam, servisno prodajni centar Eko-Terre seli na novu lokaciju u Poslovnoj zoni Gorčica, Nedelišće. Svečanost otvorenja novog Prodajno-servisnog centra održana je početkom rujna te je ujedno bila i idealna prilika za prezentaciju nove serije CLAAS kombajna – TRION.

Novi Prodajno servisni centar poljoprivrednih strojeva ukupne površine 1.750 m², sastoji se od servisnih radionica na površini od skoro 700 m², više od 500 m² skladišnog prostora, dok ostatak otpada na izložbeni prostor, uredske i ostale prostorije. 

 Poboljšanje usluge

Skladišni prostor je znatno povećan što će omogućiti držanje većih zaliha rezervnih dijelova te skratiti vrijeme čekanja na dijelove. CLAAS originalni dijelovi koji nisu u skladištu dostupni su već 24 do 48 sati od narudžbe. Na vanjskoj površini je parkiralište s ponudom odmah dostupnih CLAAS strojeva.  Prodavači strojeva dostupni su kupcima za informacije i savjete o kupnji strojeva, edukaciju o korištenja strojeva kao i narudžbe strojeva.

Osnovna djelatnost Eko Terre je prodaja poljoprivrednih strojeva, rezervnih dijelova te servis poljoprivrednih strojeva. Od 2011. g. tvrtka je ovlašteni zastupnik CLAAS-ovih proizvoda za tržište središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Servisne radionice svojom površinom i opremom unaprijedit će razinu usluge servisa i redovnog održavanja.  Djelatnici (njih 20 uposlenih) kontinuirano pohađaju školovanja u organizaciji CLAAS-a kako bi stalno bili u tijeku s tehnologijom CLAAS strojeva. Uz CLAAS, Eko-Terra je ovlašteni zastupnik i serviser proizvoda Farmtech, Strautmann, Hauer i Capello.

Nova dimenzija pouzdanosti uz kombajn TRION

Svečanost otvorenja novog prodajno servisnog centra bila je idealna prilika za prezentaciju nove serije CLAAS kombajna – TRION. Novi CLAAS TRION brzo se i jednostavno prebacuje s usjeva na usjev. Njegov je vršidbeni sustav konstruiran za veliki protok mase. Sustavi samoučenja za pomoć vozačima pomažu vam da vršidba bude učinkovita uz što više udobnosti.

novi servisno prodajni centar Eko-Terre
Na svečanosti otvorenja novog Prodajnog servisnog centra u Nedelišću

TRION 700

Snaga motora: 367 – 435 PS
Bunker za zrnje: 10500 – 12000 l
Širina bubnja: 1420 mm
Odvajanje ostatka zrnja: 1-2 rotora

TRION 600 / 500

Snaga motora: 258 – 408 KS
Bunker za zrnje: 8000 – 12000 l
Širina bubnja: 1420 – 1700 mm
Odvajanje ostatka zrnja: 5-6 slamotresa

novi servisno prodajni centar Eko-Terre
novi servisno prodajni centar Eko-Terre
Claas Trion kombajn

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje
Prethodni članakOsnovan regionalni centar za eksperimentalnu ekonomiju
Sljedeći članakZaljubljenici u lipicance širili bi proizvodnju
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.