Gregorie GL.7.4. je svestrani stroj opremljen DEUTZ 4-cilindričnim motorom koji razvija 136 KS  i ispunjava najnovije standarde kontrole onečišćenja (Tier 4), a  bez obzira na posao koji treba obaviti – berbu, prskanje ili održavanje vinove loze – GL 7.4 je u mogućnosti zadovoljiti sve performanse. Potpuno automatizirana snaga i prijenos osiguravaju izvrsne sposobnosti manevriranja i jednostavno rukovanje.

            Potrebno je samo sjesti za volan

Kabina vozača nudi sve značajke u smislu udobnosti (klima uređaj, ergonomsko sjedalo), a pregled od 360 ° omogućava potpunu kontrolu nad okolnim okruženjem. Zahvaljujući dodirnom zaslonu uređaja TOUCHpad i ekskluzivnoj višenamjenskoj upravljačkoj palici, možete provjeriti sve parametre stroja na prvi pogled, omogućujući vam da se usredotočite na žetvu. GL 7.4 opremljen je automatiziranim ,,voditeljem žetve’’ te sve što trebate učiniti je sjesti za volan i početi raditi. Ergonomske i kompaktne kontrole koje se sastoje od zaslona i-Monitor osjetljivog na dodir i potpuno prilagodljive upravljačke palice omogućuju kontrolu nad cijelim strojem. GL 7.4 opremljen je s 10 LED svjetala.

Unutrašnjost kabine Gregorie G.L.7.4

Najnovija ARC2 glava za žetvu osigurava brzu i učinkovitu žetvu uz očuvanje kvalitete bobica. Sadrži kontejner velikog kapaciteta (20 HL), a sam stroj dizajniran je tako da ga je potrebno minimalno održavati.

Stroj u radu
Postavi pitanje autoru klikom ovdje
Prethodni članak100 milijuna kuna za spas proizvodnje krumpira!
Sljedeći članakSjenoviti vrt
Kristina Pawelitsch, mag.ing.agr.
Rođena je 1974. g. u Crailsheimu u Njemačkoj, a diplomirala je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu na temu Valorizacija početnog rasta i potencijala rodnosti Lovranske trešnje. Urednica je Gospodarskog lista i autorica stručnih članaka iz raznih područja poljoprivrede, a surađuje i s udrugama iz područja poljoprivrede. Kristina Pawelitsch rođena je 1974. godine u Njemačkoj , u Crailsheimu. OBRAZOVANJE: • U Krapini završava srednju školu za prirodoslovno- matematičkog tehničara • 2002. diplomirala na Sveučilištu u Zagrebu, na Agronomskom fakultetu i stekla zvanje magistra inženjerka hortikulture. Diplomirala je na temu Valorizacija početnog rasta i potencijala rodnosti lovranske trešnje. • govori tečno njemački i engleski (Vodnikova škola, Zagreb , 6. stupanj poslovnog engleskog i završni stupanj konverzacijskog njemačkog u školi Sokrat u Zagrebu) RADNO ISKUSTVO: Od lipnja, 2017. godine urednica u Gospodarskom listu. Prijašnje radno iskustvo: radila u AQUAARTu kao projektant automatskih sustava navodnjavanja. Nakon toga radi kao referent nabave u Würth Group na poslovima uvoza i izvoza za strano tržište, pretežno Njemačka i Švicarska. Aktivni je član Udruge Akram (Udruga za hrvatsko savršeno naselje), a pisala je i u časopisima ''Vita'' i '' Sto posto prirodno''.