Traktor Hattat postao je poznat i jedan od najpoželjnijih traktora širom svijeta od 2007. godine ponudom vrtnih, poljskih i višenamjenskih traktora.

Hattat traktor prisutan je na 5 kontinenata u svijetu i ima superiorne značajke i kvalitetu te udovoljava svim vrstama zahtjeva. 2010. godine, Hattat dobitnik nagrade za traktor godine, u Europi čini čvrste korake naprijed da postane svjetska marka. Svi Hattat traktori opremljeni su vrhunskim Perkinsovim motorima, a budući da su aktivni na bilo kojem broju okretaja, motori pružaju maksimalne performanse u aplikacijama koje zahtijevaju veliku konjsku snagu i okretni moment.

B serija višenamjenskih traktora

Serija Hattat Bahçe (na turskom vrt) je novi pomoćnik u vinogradima i vrtovima prikladnih dimenzija i performansi. Dok ergonomska struktura pruža udobnu vožnju, vrhunska upravljivost omogućuje lagane zavoje bez ikakvog napora.

Pruža idealne radne uvjete za povrtnjake s povrćem i voćem s velikom udaljenostom od podvozja i malom ukupnom visinom. Povećava alternative za odabir opreme serije Bahçe koja ima visoku nosivost.  S ovim traktorom štedi se na gorivu i postiže odgovarajuća brzina na cesti i polju s visokotehnološkim Perkinsovim motorima.

 class=
Hattat-C3080 C serije

C serija višenamjenskih traktora

Hattat kompakt serija dizajnirana je da zadovolji sve potrebe poljoprivrednika. Visoke performanse i dimenzije C serije idealne su za rad na polju i u vrtu.

Kombinirajući maksimalne performanse s malom potrošnjom goriva, Perkins motori pružaju savršenu vuču. Ovaj stroje je izvrstan za poljoprivredne aktivnosti i zahtjeve za prijevoz u kratkom vremenskom razdoblju zbog širokog raspona brzina.

T serija višenamjenskih traktora

 Hattat oranični traktor T serije stoje na raspolaganju poljoprivrednicima koji trebaju maksimalan učinak u zahtjevnim uvjetima rada. Dugačka baza kotača povećava vučnu snagu, a istovremeno pruža savršenu raspodjelu težine. Razne opcije smjene pružaju optimalne brzine za  poljske, cestovne i transportne operacije.

Poznat po kvaliteti i dugom vijeku trajanja, Perkinsov motor štedi gorivo dok generira maksimalne performanse. Dizajn remek-djela, Perkins motori pružaju upotrebu s performansama i kvalitetom koji se očekuju od motora svojim dugim i glatkim vijekom trajanja. Rade stotinama sati bez ikakvog održavanja.

Serija traktoraBCT
Raspon KS motora65-8065-80100-113
Težina bez utega (ovisno o jačini traktora): 2520 – 2820 kg2640 – 2960 kg3980 – 4040 kg
Širina (ovisno od guma): 1660 – 1770 mm1660 – 2040 mm2270 – 2400 mm
Visina2450 mm2565 mm2805 mm
Dužina3940 mm3940 mm4212 mm
Prethodni članakUnajmite vrt uz aplikaciju Gruntek
Sljedeći članakPosadite ukrasne vrste srebrnog lišća
Kristina Pawelitsch, mag.ing.agr.
Rođena je 1974. g. u Crailsheimu u Njemačkoj, a diplomirala je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu na temu Valorizacija početnog rasta i potencijala rodnosti Lovranske trešnje. Urednica je Gospodarskog lista i autorica stručnih članaka iz raznih područja poljoprivrede, a surađuje i s udrugama iz područja poljoprivrede. Kristina Pawelitsch rođena je 1974. godine u Njemačkoj , u Crailsheimu. OBRAZOVANJE: • U Krapini završava srednju školu za prirodoslovno- matematičkog tehničara • 2002. diplomirala na Sveučilištu u Zagrebu, na Agronomskom fakultetu i stekla zvanje magistra inženjerka hortikulture. Diplomirala je na temu Valorizacija početnog rasta i potencijala rodnosti lovranske trešnje. • govori tečno njemački i engleski (Vodnikova škola, Zagreb , 6. stupanj poslovnog engleskog i završni stupanj konverzacijskog njemačkog u školi Sokrat u Zagrebu) RADNO ISKUSTVO: Od lipnja, 2017. godine urednica u Gospodarskom listu. Prijašnje radno iskustvo: radila u AQUAARTu kao projektant automatskih sustava navodnjavanja. Nakon toga radi kao referent nabave u Würth Group na poslovima uvoza i izvoza za strano tržište, pretežno Njemačka i Švicarska. Aktivni je član Udruge Akram (Udruga za hrvatsko savršeno naselje), a pisala je i u časopisima ''Vita'' i '' Sto posto prirodno''.