Traktor Hattat postao je poznat i jedan od najpoželjnijih traktora širom svijeta od 2007. godine ponudom vrtnih, poljskih i višenamjenskih traktora.

Hattat traktor prisutan je na 5 kontinenata u svijetu i ima superiorne značajke i kvalitetu te udovoljava svim vrstama zahtjeva. 2010. godine, Hattat dobitnik nagrade za traktor godine, u Europi čini čvrste korake naprijed da postane svjetska marka. Svi Hattat traktori opremljeni su vrhunskim Perkinsovim motorima, a budući da su aktivni na bilo kojem broju okretaja, motori pružaju maksimalne performanse u aplikacijama koje zahtijevaju veliku konjsku snagu i okretni moment.

B serija višenamjenskih traktora

Serija Hattat Bahçe (na turskom vrt) je novi pomoćnik u vinogradima i vrtovima prikladnih dimenzija i performansi. Dok ergonomska struktura pruža udobnu vožnju, vrhunska upravljivost omogućuje lagane zavoje bez ikakvog napora.

Pruža idealne radne uvjete za povrtnjake s povrćem i voćem s velikom udaljenostom od podvozja i malom ukupnom visinom. Povećava alternative za odabir opreme serije Bahçe koja ima visoku nosivost.  S ovim traktorom štedi se na gorivu i postiže odgovarajuća brzina na cesti i polju s visokotehnološkim Perkinsovim motorima.

 class=
Hattat-C3080 C serije

C serija višenamjenskih traktora

Hattat kompakt serija dizajnirana je da zadovolji sve potrebe poljoprivrednika. Visoke performanse i dimenzije C serije idealne su za rad na polju i u vrtu.

Kombinirajući maksimalne performanse s malom potrošnjom goriva, Perkins motori pružaju savršenu vuču. Ovaj stroje je izvrstan za poljoprivredne aktivnosti i zahtjeve za prijevoz u kratkom vremenskom razdoblju zbog širokog raspona brzina.

T serija višenamjenskih traktora

 Hattat oranični traktor T serije stoje na raspolaganju poljoprivrednicima koji trebaju maksimalan učinak u zahtjevnim uvjetima rada. Dugačka baza kotača povećava vučnu snagu, a istovremeno pruža savršenu raspodjelu težine. Razne opcije smjene pružaju optimalne brzine za  poljske, cestovne i transportne operacije.

Poznat po kvaliteti i dugom vijeku trajanja, Perkinsov motor štedi gorivo dok generira maksimalne performanse. Dizajn remek-djela, Perkins motori pružaju upotrebu s performansama i kvalitetom koji se očekuju od motora svojim dugim i glatkim vijekom trajanja. Rade stotinama sati bez ikakvog održavanja.

Serija traktoraBCT
Raspon KS motora65-8065-80100-113
Težina bez utega (ovisno o jačini traktora): 2520 – 2820 kg2640 – 2960 kg3980 – 4040 kg
Širina (ovisno od guma): 1660 – 1770 mm1660 – 2040 mm2270 – 2400 mm
Visina2450 mm2565 mm2805 mm
Dužina3940 mm3940 mm4212 mm

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje
Prethodni članakUnajmite vrt uz aplikaciju Gruntek
Sljedeći članakPosadite ukrasne vrste srebrnog lišća
Kristina Pawelitsch, mag.ing.agr.
Rođena je 1974. g. u Crailsheimu u Njemačkoj, a diplomirala je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu na temu Valorizacija početnog rasta i potencijala rodnosti Lovranske trešnje. Urednica je Gospodarskog lista i autorica stručnih članaka iz raznih područja poljoprivrede, a surađuje i s udrugama iz područja poljoprivrede. Kristina Pawelitsch rođena je 1974. godine u Njemačkoj , u Crailsheimu. OBRAZOVANJE: • U Krapini završava srednju školu za prirodoslovno- matematičkog tehničara • 2002. diplomirala na Sveučilištu u Zagrebu, na Agronomskom fakultetu i stekla zvanje magistra inženjerka hortikulture. Diplomirala je na temu Valorizacija početnog rasta i potencijala rodnosti lovranske trešnje. • govori tečno njemački i engleski (Vodnikova škola, Zagreb , 6. stupanj poslovnog engleskog i završni stupanj konverzacijskog njemačkog u školi Sokrat u Zagrebu) RADNO ISKUSTVO: Od lipnja, 2017. godine urednica u Gospodarskom listu. Prijašnje radno iskustvo: radila u AQUAARTu kao projektant automatskih sustava navodnjavanja. Nakon toga radi kao referent nabave u Würth Group na poslovima uvoza i izvoza za strano tržište, pretežno Njemačka i Švicarska. Aktivni je član Udruge Akram (Udruga za hrvatsko savršeno naselje), a pisala je i u časopisima ''Vita'' i '' Sto posto prirodno''.