Cijenjeni vinogradari i vinari!

Povodom 20 godina zajedničkog rada Agrosad grupe i ERO Maschinenbau GmbH pozivamo Vas na prezentaciju poljoprivrednih strojeva za vinogradarstvo 14. lipnja 2024. god. u 17 sati na Principovcu u Iloku.

Stroj za kombiniranu defolijaciju, stroj za predrezidbu, podizač vinove loze, stroj za zelenu rezidbu ERO ELITE standard i PRO CUT, kombajni za berbu grožđa… To su samo su neki od ERO Maschinenbau GmbH inovativnih strojeva koji će uz  detaljne informacije o njihovim tehničkim karakteristikama i prednostima biti predstavljeni, a koji uvelike olakšavaju i unaprjeđuju radne procese svakog vinogradara.

Naša Agrosad grupa specijalizirana je za prodaju profesionalne mehanizacije i opreme u voćarstvu i vinogradarstvu. Ovlašteni smo zastupnici renomiranih marki (ERO, Clemens, Munckhof, Wanner, Wagner, BAB, Humus, Lipco, Muller, Beli i dr.) na tržištima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sjevernoj Makedoniji te Kosovu gdje smo isporučili opremu i mehanizaciju gotovo svim vodećim proizvođačima voća i vina.

Čast nam je pozvati Vas na prezentaciju kako bi se upoznali  i uvjerili u kvalitetu i pouzdanost proizvoda koje zastupamo. Radujemo se Vašem dolasku i prilici da zajedno istražimo inovativna rješenja koja mogu unaprijediti vaše poslovanje.

Dobrodošli!

Više na :

https://www.agrosad-germany.com/?lang=hr

Prethodni članakMišjakinja jača imunološki sustav
Sljedeći članakLjekoviti čičak
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.