width=30 dag brašna
2 žumanjka
25 dag svježega kravljeg sira
malo soli
4 žlice šećera
1 vanilin šećer
2 žlice suhog kvasca
2 žlice ruma
mlako mlijeko po potrebi

Na dasku pripremite sve sastojke. Dobro umijesite glatko tijesto, ostavite da se digne. RazvaIjajte tijesto, kalupom režite krafne i pržite na ulju. Pečene posipajte mljevenim šećerom.

Prethodni članakBrze kocke s lješnjacima i šlagom
Sljedeći članakFrankfurtski vijenac
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.