– 40 dag sladoleda od vanilije (ili po želji)
– 3 žlice maslaca
– 2 žlice škrobnog brašna
– 1 čaša meda
– nekoliko jagoda i malina

Maslac rastopimo uz neprestano miješanje na blagoj vatri, dodamo mu škrobno brašno, a zatim i med. Sladoled stavimo u staklene čaše, oblikujemo u kuglice (grabilicom za sladoled) i zalijemo ga toplim preljevom. Ukrasimo komadima jagoda i malina (ili nekim drugim voćem po izboru). Odmah poslužimo.

Prethodni članakDickmann’s brdo
Sljedeći članakBespovratna sredstva za mala poljoprivredna gospodarstva
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.