Biskvit:
 – 2 šalice oštrog brašna
 – 2 šalice šećera
 – 6 žlica kakaa
 – 2 jaja
 – prstohvat soli
 – 3 žličice praška za pecivo
 – 100 ml ulja
 – 200 ml mlijeka
 – 200 ml vrele vode
 Mousse:
 – 5 žumanjaka
 – 50 g šećera
 – 240 g čokolade
 – 80 ml mlijeka
 – 400 ml slatkog vrhnja
Pomiješajte sve suhe sastojke u jednoj posudi a u drugoj posudi pomiješajte jaja, ulje i mlijeko. Zatim promiješajte sve suhe i tekuće sastojke i miksajte dok se smjesa ne sjedini. Zatim dodajte vrelu vodu. Pecite u dvije kore na 180 ºC, 30 min. Za mousse: izmiksajte žumanjke s šećerom. Zagrijte mlijeko i 60 ml vrhnja te dodajte u žumanjke. Sve zajedno prebacite na paru i miješajte pjenjačom dok se ne zgusne. Zatim dodajte izlomljenu čokoladu i miješajte dok se ne otopi. Ohladite na soboj temperaturi te dodajte u ostatak izrađenog slatkog vrhnja. Dobivenu smjesu prelijte preko biskvita i ukrasite čokoladnim preljevom i voćem po želji.
  
		







