Tijesto:
– 6 jaja
– 30 dag šećera
– 10 žlica vode
– 10 dag oraha
– 20 dag oštrog brašna
– 1 prašak za pecivo
– 1 vanilin šećer
– korica od 1 limuna
Krema:
– 2 pudinga od vanilije
– 6 žlica oštrog brašna
– 1 l mlijeka
– 20 dag šećera
– 2 vanilin šećera
– 20 dag margarina
– 5 dag čokolade u prahu
– 10 dag kokosovog brašna
Priprema tijesta: Žumanjke miješati sa šećerom, postupno dodajući vodu, brašno s praškom za pecivo i orasima, vanilin šećer i koricu od limuna. Na kraju dodati snijeg od bjelanjaka. Tijesto ispeći u najvećem limu na 180 °C i prerezati na tri dijela okomito.
Priprema kreme: Kremu skuhati od mlijeka, pudinga i šećera i podijeliti ju na dva dijela. U jedan dio dodati čokoladu u prahu, a u drugi kokosovo brašno. U oba dijela kad se ohlade dodati pjenasto izmješan margarin. Prvo tijesto premazati kremom od čokolade, staviti drugo tijesto, premazati kremom od kokosa i prekriti trećim tijestom.
Recept iz knjige „Moji najbolji kolači 2“