Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na 9. Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji  se po prvi put održava u Zadru, ŠC Višnjik. Od  31.01. do 03.02.2024. godine, svojim iskustvom i velikim ambicijama ćemo pomoći izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju će Adriatic Gastro Show okupiti.

Adriatic Gastro Show  je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator  želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i  sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i zadarskim šarmom.

Uživajte!

Prethodni članakSudjelujte u izradi Strategije razvoja apiturizma Karlovačke županije
Sljedeći članakMi o vuku, a vuk na vrata
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.