Obavještavamo Vas da HUP Pčelinjak povodom Svjetskog dana pčela organizira izložbu fotografija pod nazivom “Pčela,cvijet i grad”.

Izložbu se organizira pod visokim pokroviteljstvom predsjednika EU parlamenta g. David Maria Sassoli-a i pod financijskim pokroviteljstvom Skupštine Grada Zagreba. Svečano otvorenje će biti 20.05. na sam Svjetski dan pčela s početkom u 18:00 sati na adresi Udruge, MO Peščenica, Njegoševa 10/1 a izložba će biti otvorena za zainteresirane svaki dan do 05.06. u vremenu od 16:00-20:00  sati.

Biti će izloženo nešto fotografija našeg kolege g. Davorina Krakara koji je uložio ogroman trud da uhvati pčelu na cvijetu i nekoliko zanimljivih fotografija iz arhive HUP Pčelinjaka napravljenih prilikom intervencija u sklopu pčelarskog dežurstva.

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje