Dragi ljubitelji poljoprivrede, pozivamo vas da posjetite najnoviji FarmShow Osijek 2024. Sajam će se održati na Sportskom aerodromu u Čepinu kod Osijeka od 7.6. do 9.6.2024. godine.

Ovaj sajam poljoprivredne mehanizacije održava se jednom godišnje u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u Republici Hrvatskoj. FarmShow Osijek je prvi sajam u Hrvatskoj specijaliziran upravo za mehanizatore. Osim mehanizacije, posjetitelji će moći vidjeti i sjemenske kuće, proizvođače zaštitnih sredstava, gnojiva, ali i pogledati pokusna polja i demonstracije strojeva.

Pridružite se ovom spektakularnom događaju gdje ćete imati priliku vidjeti najnovije modele traktora, upoznati se s najnovijom tehnologijom u poljoprivredi te razmijeniti iskustva s drugim stručnjacima i entuzijastima.

Nemojte propustiti priliku istražiti najnovije inovacije u poljoprivredi i povezati se s liderima industrije!

Svečano otvaranje sajma je u petak, 7.6.2024. u 10:00 sati. Ulaz je besplatan!

Za više informacija pratite službenu web stranicu sajma www.farmshowosijek.eu.

Prethodni članakKapri torta
Sljedeći članakKako do najbržeg izračuna mirovine?
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.