Ovoga tjedna nastavlja se ovogodišnja turneja Wine EnoGastro VIP Evenata! Nakon fantastičnog otvaranja u Rijeci i Novigradu, ovaj hvalevrijedan projekt stiže i u nešto južnije gradove Hrvatske. Hotel Amphora u Splitu (15.03.) te zadarski Falkensteiner Hotel & Spa Iadera (17.03.) ugostiti će Međunarodnu konferenciju vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca – event namijenjen ugostiteljima, hotelijerima, vinarima, gastronomima i ostalim srodnim zanimanjima. Posljednji iz ovogodišnje serije evenata održati će se u Zagrebu, u Hotelu Antunović, 29. ožujka.

Posebnost događaja ogleda se u činjenici da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje:

  • besplatan ulaz za uzvanike,
  • besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
  • besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
  • besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije (ograničen broj uzvanika).

Organizator autentičnih događaja, agencija Ricerca Mercato, kao cilj manifestacije ističe poslovno povezivanje lokalnih proizvođača raznovrsnih proizvoda i delicija s ugostiteljsko turističkom strukom te edukacija i podizanje kvalitete usluge. Najbogatiji program dosad donosi mnoštvo predavanja, radionica i edukacija namijenjenih radnicima i menadžerima iz HoReCa sektora koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj. Dakako, posjetioci će također moći uživati u druženju te degustaciji raznovrsnih vina, pjenušaca, likera, rakija, gastro proizvoda te mnogočega drugog.

Tradicionalno izvrstan sastav govornika i ove je godine neizostavni dio Wine EnoGastro VIP Evanata. Shodno reakcijama i povratnim informacijama gostiju iz Rijeke i Novigrada, tematika radionica nikada nije bila bolja! Oduševljeni posjetioci nisu mogli izdvojiti top 1 – pa čak niti top 3 radionice u iznimnoj konkurenciji. Tako se na svakoj edukaciji tražila stolica više!

Ovaj vrlo kvalitetan projekt ima veliku potporu Hrvatske turističke zajednice, županija domaćina – Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije i njihovih turističkih zajednica, zatim grada Zadra, turističke zajednice grada Splita, Obrtničke komore Zadarske županije a ppkrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede i Grad Split.

Više informacija o samom događaju, programu i predavačima možete pronaći na web stranici https://www.dantes.biz/ i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGASTRO Vip Eventa.

Prijave za sve aktere HoReCa sektora (restiratere, holtelijere, ugostitelje, veleprodaju i distribuciju pića,..) za besplatno sudjelovanje na konferenciji primaju se isključivo na info@dantes.biz

Prethodni članakKakva je kvaliteta hrane u Hrvatskoj?
Sljedeći članakInvesticija tvrtke Agrovelebit vrijedna milijun eura
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.