Biskvit (x3):
✦4 bjelanjka
✦4 žlice šećera
✦80 g mljevenih pečenih lješnjaka
✦5 g kakaa
Priprema: Umutiti čvrst snijeg od bjelanjaka uz postupno dodavanje šećera. Silikonskom špatulom umiješati mljevene lješnjake pomiješane s kakaom. Rasporediti u kalup dimenzije 26 x 20 cm obložen papirom za pečenje i peći u zagrijanoj pećnici na 180 °C oko 15 minuta. Ponoviti postupak još dva puta.
Krema 1:
✦6 žumanjaka
✦6 žlica šećera
✦2 žlice brašna
✦2 žlice škrobnog br.(gustina)
✦2 vanilin šećera
✦500 ml mlijeka
Priprema: Žumanjke, šećer, brašno, škrobno brašno i vanilin šećer pomiješati s malo mlijeka pa ukuhati u ostatak mlijeka stalno miješajući do guste kreme. Pokriti prozirnom folijom i ohladiti. Ohlađenu kremu malo izraditi mikserom.
Krema 2:
✦6 žumanjaka
✦6 žlica šećera
✦100 g čokolade za kuhanje
✦200 g margarina
Priprema: Žumanjke i šećer pjenasto umutiti pa ih kuhati na pari, dok se ne zgusnu, 10 – 15 minuta. Dodati čokoladu da se otopi te maknuti s pare. U ohlađeno umiksati izrađen margarin sobne temperature.
Glazura:
✦200 ml vrhnja za šlag
✦150 g čokolade za kuhanje
Priprema: Zagrijati vrhnje za šlag do vrenja pa dodati sjeckanu čokoladu. Miješati dok se čokolada ne otopi i malo ohladiti. Na svaki biskvit osim zadnjeg staviti kremu 1 pa 2, a na zadnji glazuru.
Recept iz knjige Moji kremasti kolači