Tijesto
– 10 dag maslaca
– 30 dag brašna
– 10 dag šećera
– ½ praška za pecivo
– 1 jaje
– sol
Krema
– 3dl mlijeka
– 2 žlice gustina
– 2 žumanjka
– 10 dag šećera u prahu
– 10 dag maslaca
– 40 dag grož đa (narezano na polovice)
Preljev
– 2,5 dl soka od jabuke
– 1 mala žličica šećera
– 1dl slatkog vrhnja za šlag (po želji za ukras)
– 1 vrećica svijetlog preljeva
Pomiješajte brašno s praškom za pecivo i u njemu razmrvite maslac. Dodajte jaje, šećer i sol, te izradite prhko tijesto. Ostavite na hladnom pola sata, zatim pecite na 175 stupnjeva oko 35 minuta. Nakon što se tijesto ohladi u malo mlijeka razmutite gustin, žumanjke i šećer, a ostalo stavite kuhati. Kad zakuha, promiješajte smjesu i skuhajte dok se ne zgusne. Ohladite i miješajte da se ne stvori korica. U hladno dodajte polako komadiće maslaca i 20 dag grož đa i stalno miksajte. Biskvit navlažite sokom od jabuka. Premažite ga kremom i zagladite. Posložite gore ostatak grožđa. Ostavite u frižideru da se malo ohladi, te napravite preljev. Preljev pripremite kao što piše na vrećici. Bobice grožđ a premažite kistom s malo preljeva, a ostalo lagano žlicom prelijte. Prije prelijevanja na kremu možete postaviti obruč za torte da preljev ne klizi van. Ostavite hladiti i po želji ukrasite šlagom.