width=• 10 dag čokolade za kuhanje
• 25 dag Maskarponea
• 1,5 dcl mlijeka
• 3 žlice šećera
• 35 dag svježeg sira (10% masnoće)
• 1 vrećica vanilin šećera
• nekoliko kapi limunovog soka
• 12 dag malina (ili nekog drugog voća)

Čokoladu narežite na komade i rastopite na pari. Zatim kremasto izmiješajte maskarpone i mlijeko. šećer, svježi sir, vanilin šećer i nekoliko kapi limunovog soka dodajte smjesi od maskarponea, te dobro izmiješajte. Nakon toga rastopljenu čokoladu dodajte u kremu i malo promiješajte (ne potpuno – mora izgledati kao mramorni kolač). Dobivenu kremu raspodijelite po čašama i odmah servirajte (da se čokolada ne stvrdne). Kremu možete ukrasiti malinama ili drugim voćem po želji.

Prethodni članakČokoladna jaja
Sljedeći članakSjetva u zatvorenom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.