Krema:
– 150 g mljevenih oraha
– 200 g šećera
– 6 žlica mlijeka
– 2 žlice ruma
Biskvit:
– 4 jaja
– 100 g šećera
– 100 g oraha
– 40 g brašna
Čokoladni preljev:
– 80 g kuhinjske čokolade
– 1 žlica ruma
– 1 žlica vode
Umutite bjelanjke u čvrsti snijeg i ostavite. Izmiksajte žumanjke sa šećerom u pjenastu smjesu. U to dodajte mljevene orahe i brašno. Izmiksajte, dodajte bjelanjke i ponovno sve zajedno izmiksajte. Stavite u premazani kalup za pečenje i stavite na 180 ºC 20 min. Za kremu u mljevene orahe dodajte šećer, mlako mlijeko i rum i izmiješajte. Pećeni biskvit prerežite na polovice. U sredinu stavite malo više od pola kreme i premažite, te preklopite. Na vrh biskvita stavite drugu polovicu kreme. Za preljev od čokolade pomiješajte čokoladu za kuhanje, vodu i rum, te miješajte sve zajedno dok se čokolada ne otopi i potom premažite preko kolača. Čokoladu pospite mljevenim orasima i ostavite da se ohladi.